Størst inden for holdbare gulvløsninger og fugfrie afretningsgulve

Verdens førende producent og specialist i fugefrie gulve og holdbare belægninger med attraktive designs i forskellige farver. Gulvbelægninger til industrielle og offentlige miljøer.

Søg efter produkter

Velkommen til Flowcrete

Siden 1968 år har vi udviklet, fremstillet og markedsført en bred vifte af fugefrie gulvbelægninger til industrielle og offentlige miljøer. Fremragende design, teknisk support og rådgivning hele vejen – lige fra den første forespørgsel til færdig udlægning – er kernen i vores forretningsfilosofi.

Flowcrete tilbyder holdbare gulvløsninger, der er tilpasset behovet for god funktionalitet kombineret med dekorative farver og designs. Flowcretes førende fugefrie er grundlaget for bæredygtige og inspirerende miljøer rundt om i verden.

Velkommen til en verden uden fuger og andre begrænsninger.

Sundere indeklima

Lavemitterende gulvsystemer

Udforsk Flowcretes fugefrie designgulve, komfortsystemer og belægninger til parkeringshuse, der giver et sundere indeklima i dine byggeprojekter.

Læs mere om lavemitterende gulvsystemer
Systemer til alle miljøer

Markedssektorer

Gennem årene har Flowcrete udlagt markedsledende gulvsystemer i en lang række industrielle og kommercielle miljøer. Tag et kig på de forskellige markedssektorer nedenfor, og kontakt vores gulvspecialister for at få en uddybende dialog om dit projekt.

Få mere at vide om systemer til forskellige miljøer
Industrielle og kommercielle miljøer

Sortiment

Flowcrete tilbyder en bred vifte af gulvløsninger til det industrielle og offentlige marked. Vores produkter består af epoxy-, akryl-, polyurea- eller polyurethanhærdere, og de tilpasses afhængigt af projekt og krav. Vi tilbyder også en række produkter til gulvafretning.

Læs mere om vores gulvsystemer
Internationale kundeprojekter

Referenceprojekter

Læs om vores referenceprojekter, og opdag vores gulvløsninger til komplekse industrielle og kommercielle miljøer.

Lad dig inspirere af gennemførte projekter